Tradycyjny niedzielny brunch
Tradycyjny Niedzielny Brunch odbywa się w każdą ostatnią niedzielę miesiąca w naszych 2 restauracjach: włoskiej Cucina Mia oraz azjatyckiej inAzia. Menu pełne owoców morza, mięs i kolorowych deserów pochodzi z kuchni śródziemnomorskiej, azjatyckiej oraz kuchni polskiej. Brunch serwowany jest w formie bufetu
Oferta zawiera nielimitowane napoje: wino białe i czerwone, wino musujące, lokalne piwo beczkowe, napoje bezalkoholowe, kawa & herbata. Czas trwania to 4 godziny (od 13:00 do 17:00). Cena za osobę to 320 PLN.
Spróbuj naszych azjatyckich smaków, takich jak tataki z tuńczykiem, sushi, ostrygi i inne owoce morza, które przyrządzamy na wiele różnych sposobów. Ciesz się bogatą ofertą włoskich wędlin i serów. Wybieraj spośród wielu różnych sałatek, zup i przekąsek przygotowanych z produktów najwyższej jakości. Ciesz się różnorodnością smaków i wypróbuj nasze dania główne przygotowane zgodnie z oryginalnymi przepisami kuchni śródziemnomorskiej i azjatyckiej. Na koniec spróbuj naszych wyjątkowych deserów, które nie tylko doskonale smakują, ale też wyglądają jak małe dzieła sztuki. W ofertę brunchu wchodzi również nieograniczona ilość wina, piwa i napojów bezalkoholowych.