Skip to main content
Zarezerwuj
 
Niedzielny brunch

Niedzielny Brunch

Ciesz się niedzielnym tradycyjnym brunchem w hotelu Sheraton, serwowanym w naszej restauracji Cucina Mia i inAzia. Oferta kulinarna Brunchu tradycyjnego zawiera dania włoskie, śródziemnomorskie, polskie i azjatyckie podane w formie bufetu. Oferta zawiera: nielimitowane wino białe i czerwone, wino musujące, lokalne piwo beczkowe, napoje bezalkoholowe, kawa & herbata. Czas trwania to 4 godziny (od 13:00 do 17:00). Cena za osobę to 360 PLN*. (Cena nie zawiera opłaty serwisowej w wysokości 10%.) Oferta jest dostępna w każdą ostatnią niedziele miesiąca.
Tradycyjny niedzielny brunch

Tradycyjny niedzielny brunch

Tradycyjny Niedzielny Brunch odbywa się w każdą ostatnią niedzielę miesiąca w naszych 2 restauracjach: włoskiej Cucina Mia oraz azjatyckiej inAzia. Menu pełne owoców morza, mięs i kolorowych deserów pochodzi z kuchni śródziemnomorskiej, azjatyckiej oraz kuchni polskiej. Brunch serwowany jest w formie bufetu
Spróbuj naszych azjatyckich smaków, takich jak tataki z tuńczykiem, sushi, ostrygi i inne owoce morza, które przyrządzamy na wiele różnych sposobów. Ciesz się bogatą ofertą włoskich wędlin i serów. Wybieraj spośród wielu różnych sałatek, zup i przekąsek przygotowanych z produktów najwyższej jakości. Ciesz się różnorodnością smaków i wypróbuj nasze dania główne przygotowane zgodnie z oryginalnymi przepisami kuchni śródziemnomorskiej i azjatyckiej. Na koniec spróbuj naszych wyjątkowych deserów, które nie tylko doskonale smakują, ale też wyglądają jak małe dzieła sztuki. W ofertę brunchu wchodzi również nieograniczona ilość wina, piwa i napojów bezalkoholowych.
Nie zwlekaj dłużej i dokonaj rezerwacji już teraz.

Dokonaj rezerwacji

Rezerwacje: +48 730 307 150 ; warsaw.restaurant@sheraton.com

Traditional Sunday Brunch: 13:00 - 17:00
Cena*: 360 PLN - osoba dorosła  |  dziecko (5-14 lat ) 50% ceny  | bezpłatnie - dziecko (0-4 lat)
Tradycyjny Niedzielny Brunch w formie bufetów odbywa się w każdą ostatnią niedzielę miesiąca.

*Informujemy, że do Państwa rachunku zostanie doliczona opłata serwisowa 10%, przeznaczona dla zespołu restauracji.